Werkwijze

Plan van aanpak

Samen kunnen we effectieve en professionele communicatiemiddelen voor uw bedrijf/organisatie maken of verbeteren. Ik hanteer hiervoor de onderstaande werkwijze:

Werkwijze4

Vrijblijvend kennismaken

In een kennismakingsgesprek gebruik ik een vragenlijst die u doet nadenken over de doelen die u met uw communicatie wilt bereiken. Wat wilt u uitstralen, welke elementen mist u nog in uw communicatie, wat is uw doel etc. Vervolgens maak ik een offerte die u eerst moet controleren en goedkeuren.

Uitwerking door professionele mensen

We gaan daarna aan de slag met professionele ontwerpers en fotografen, die gepassioneerd zijn door hun beroep. U krijgt z.s.m. een concept te zien die u een beeld geeft van wat we in detail gaan uitwerken. Hierop kunt u uw op- en aanmerkingen plaatsen om deze daarna goed te keuren.

Vervolgens worden de afgesproken communicatiemiddelen uitgewerkt tot het eindproduct. Bijvoorbeeld een werktekening belettering, PDF Logo, website etc. 

Correctieronde

Hierna vindt nog 1 correctieronde plaats, waarna de definiteve bestanden naar u worden opgestuurd of wordt de website 'live' gezet.

 

 

Locatie

  • Westeinde 359
    7671 EV Vriezenveen

Openingstijden

Ma-Vrij 9.00 -18.00 uur
Zat-Zon gesloten

Volg ons

Gebouwd met HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 Goyaa